La traducció com a sortida professional

Es farà la taula rodona “La traducció com a sortida professional” dijous dia 13 de febrer a Madrid i dijous dia 20 de febrer a Barcelona. Als enllaços trobareu més informació i també el sistema per inscriure-s’hi.

Moderarà les sessions Antoni Oliver, director del Màster de Traducció Especialitzada de la UOC.

I ja que parlem de traduccions…


… s’ha publicat el tercer volum de l’Anuari TRILCAT. TRILCAT és un grup d’estudis de traducció, recepció i literatura catalana, format actualment per investigadors de la Universitat Pompeu Fabra, de la Universitat Autònoma de Barcelona, de la Universitat Jaume I i de la Universitat Ramon Llull. “El seu objectiu és aprofundir en la comprensió de la literatura i la cultura catalanes, des del segle XIX fins a l’actualitat, a partir de dos eixos complementaris: l’estudi dels contactes entre literatures i l’anàlisi del paper dels escriptors i els traductors com a mediadors culturals”. Més aquí.

 

 

Deixa un comentari