Patufets al món!

Ens explica Montserrat Queralt: “A començament d’aquest any unes quantes mares catalanes, que vivim a l´estranger, ens vam conèixer telemàticament i vam decidir iniciar un projecte conjunt. Vàrem començar per crear una pàgina al FB que fos punt de trobada de totes les mares, els pares i les famílies que vivim on el català només es parla a casa. Es tracta de Quan el català és minoria.

Des d’un bon principi hi va haver bona acollida i és per això que vam decidir fer un pas més i crear un blog, Patufets al món, que al llarg d’aquests mesos hem anat desenvolupant.”

Fruit d’aquests contactes hem enviat gratuïtament divuit exemplars de l’opuscle escrit per Marta Rovira-Martínez “Estratègies de transmissió  lingüística en famílies plurilingües“, editat per la Càtedra de Multilingüisme a membres d’aquest col·lectiu residents a Irlanda, Alemanya i Sudàfrica. Si us trobeu en circumstàncies semblants, envieu-nos la vostra adreça a mstrubell@uoc.edu, dient quants exemplars en voleu!

Deixa un comentari