“Més enllà de la normalització: La cultura en una Catalunya sobirana”

MU Estudis catalansLa UOC organitza el proper dijous 26 de setembre a les 18’30h l’acte de llançament del Màster Universitari en Estudis Catalans, sota el títol: “Més enllà de la normalització: La cultura en una Catalunya sobirana”.

L’acte, que tindrà lloc a la sala Prat de la Riba de l’Institut d’Estudis Catalans (carrer del Carme, 47 de Barcelona), comptarà amb la participació de Josep-Anton Planell (Rector de la UOC), Joandomènec Ros (president de l’Institut d’Estudis Catalans) i Isidor Marí (president de la Secció Filològica de l’IEC). Consistirà en una taula rodona, moderada pel director acadèmic del màster, Josep-Anton Fernàndez, i comptarà amb els ponents següents:

Més informació i inscripcions.

Deixa un comentari