La professora Linda Flores Ohlson, a la UOC

Linda_Fores

En el marc d’un acord d’intercanvi de professors entre la UOC i la Universitat de Gotemburg, hem tingut entre nosaltres, aquesta setmana, la professora Linda Flores Ohlson, professora de lingüística i també d’espanyol. Ha fet tres sessions diferents.

Per una banda ha impartit un seminari per a un grup de professors i doctorands de sociolingüística, sobre les seves recerques en curs, sobre qüestions d’identitat entre dones llatines a Estats Units, a través de l’anàlisi de diferents blogs.

Després (foto) ha impartit un seminari per a un grup de professors i doctorands de sociolingüística, sobre l’alternança de codis, entre anglès i castellà, per part de grups de música llatina actius als Estats Units i a Mèxic. La sessió ha comptat amb mostres (i transcripcions) de diferents cançons il·lustratives dels fenòmens que han estudiat.

La tercera activitat ha consistit en una trobada amb gent de Tecnologia Educativa de la UOC, per comparar el programari -molt de caràcter lliure- que es fa servir a cada Universitat per a l’ensenyament d’idiomes.

Aquests intercanvis Erasmus han estat finançats per la Unió Europea.

Deixa un comentari