El Baròmetre de l’ús del català a Internet de WICCAC

logo_wiccac

Cada mes s’actualitza el Baròmetre de l’ús del català a Internet de WICCAC. En trobareu totes les novetats aquí: http://www.wiccac.cat/2013/03/barometre-de-lus-del-catala-a-internet-marc-2013/

El baròmetre va sobrepassar el 40% de webs amb versió en català el desembre de 2002. El novembre de 2005 va arribar al 50%, i el juny de 2011, al 60%. Com podreu veure aqui, el març de 2013 ha arribat al 61,96%: http://wiccac.cat/hist_resums.html

Què és WICCAC? “WICCAC (Webmàsters Independents en Català, de Cultura i d’Àmbits Cívics) és una agrupació de webmàsters que hem creat personalment, individualment o en grup, les nostres webs; que som independents, és a dir, que no estem lligats a organismes oficials ni entitats comercials ni professionals ni grups polítics; que tenim propòsits culturals o cívics, i que treballem en català. La finalitat de WICCAC és posar en contacte els webmàsters independents, intercanviar opinions i experiències i ajudar-nos mútuament a fer i millorar les nostres webs i a difondre-les…”

 

Deixa un comentari