“Les llengües invisibles”

Us convidem el proper dimecres 10 d’octubre a les 17.30 a la presentació del treball final del Postgrau en Gestió de la diversitat lingüística i cultural (curs 2011-12): “Les llengües invisibles” a càrrec d’Esther Santaló i Bramon, estudiant de la segona edició.

L’acte, que presentarà la directora académica del Postgrau, la Dra. Maite Puigdevall, tindrà lloc a lloc al Consorci Per a la Normalització Lingüística d’Osona, C. del Pla de Balenyà, 30-32, 08500 Vic.

Entrevista a Esther Santaló, autora del treball final de postgrau ‘Les llengües invisibles’: Entrevista_El_9_nou.

Sobre el treball: “Olot, una ciutat mitjana d’interior, després de viure un creixement poblacional impensable gràcies als nous fluxos migratoris, és un exemple de com el silenci de les llengües dels nous olotins no ha pertorbat aquest bilingüisme consolidat de tants anys. Aquest és el punt de partida d’aquest treball, que vol fer una reflexió sobre el multilingüisme de la nova societat catalana partint de la fotografia sociolingüística d’una ciutat concreta i l’anàlisi de casos diversos d’aquesta mateixa ciutat.”

Formulari d’inscripció.

Deixa un comentari