Presentació les eines de SpeakApps per celebrar el Dia Europeu de les Llengües!

L’Escola de Llengües i l’Àrea de Tecnologia Educativa de la Universitat Oberta de Catalunya (UOC) us conviden a participar en l’acte de presentació de SpeakApps per celebrar el Dia Europeu de les Llengües. SpeakApps  és  un  projecte  europeu  i  multilingüe dirigit  al  professorat  de llengües  que  ofereix  de  forma  gratuïta  eines  i  metodologies  en  línia  per promoure la producció oral entre els estudiants d’idiomes.

Les activitats es duran a terme el 26 de setembre simultàniament en cinc ciutats europees: Barcelona, Dublín (Irlanda), Groningen (Holanda), Cracòvia (Polònia) i Jyväskylä (Finlàndia).  L’acte a Barcelona tindrà lloc a partir de les 15.30h a la seu central de la UOC (Av. Tibidabo, 39). La celebració arrencarà amb la ponència de David Singleton, catedràtic de Lingüística Aplicada del Trinity College de Dublín, que parlarà sobre el paper de l’edat i de l’entorn de formació en l’adquisició d’una segona llengua. Oferta via streaming a la resta de ciutats, la conferència serà en anglès, però s’admetran preguntes tant en aquesta llengua com en català o castellà.

La celebració continuarà amb un taller pràctic (impartit paral·lelament en català i anglès) on podreu provar les eines en línia de SpeakApps. Trobareu més informació i el programa complet en aquest enllaç [PDF], i podeu inscriure-us en línia en aquest altre enllaç.

Per saber-ne més:

– Servei de Llengües http://blocs.xtec.cat/diallengues/ . – 10 anys de celebració del dia Europeu de les llengües: http://multilinguisme.blogs.uoc.edu/2011/09/15/26-de-setembre-10-anys-de-celebracio-del-dia-europeu-de-les-llengues/ . – Les polítiques de multilingüisme a Europa: http://multilinguisme.blogs.uoc.edu/tag/institucions-europees/

 

Deixa un comentari