Amb l’anglès no n’hi ha prou!

La importància cabdal dels idiomes” és la tertúlia que va moderar Toni Marin  – El matí a 4 bandes, de Ràdio 4 – el dimecres 13 de setembre; entre d’altres, hi van participar Marc Borneis del Goethe Institut de Barcelona i Miquel Strubell, director de la Càtedra de Multilingüisme de la UOC.

Els centres d’ensenyament de llengües detecten any rere any que creix la demanda i que la llengua preferida continua sent l’anglès. L’anglès però, ja es dóna per suposat en el moment d’accedir a nombrosos llocs de treball; l’anglès és imprescindible però, amb l’anglès, ja no n’hi ha prou!   Avui, el valor afegit és el coneixement d’altres llengües. A Catalunya creix la demanda d’alemnay que, en pocs anys s’ha incrementat en un 60% al Goethe Institut de Barcelona.

Al debat s’hi tracten temes com l’aprenentatge de llengües dins el sistema educatiu, la utilitat de les llengües en el món del treball, com orientar l’aprenentatge de llengües entre els infants….Al minut 32 del següent enllaç, podreu seguir el debat: http://www.rtve.es/alacarta/audios/mati-a-4-bandes/mati-4-bandes-139-10-11-800932/1526452/

Deixa un comentari